08 40 80 99 77
info@kopparcronan.se
Kopparcronan bostad

Stockholm Continental

Upplev vår exklusiva designlägenhet i Stockholm Continental, 60 meter ovanför Stockholms pulserande stadskärna. Här erbjuds full hotellservice av Scandic Continental, en svårslagen utsikt och en närhet till allt.

Sveavägen 55
113 59. Stockholm

08 - 40 80 99 77
info@kopparcronan.se

Läge

Vasagatan 22, Stockholm

Yta

BOA 56 kvm + Balkong 6 kvm

Fördelning

2 ROK

området

fakta:

Välkommen till en exklusiv, arkitektritad lägenhet, belägen i de översta våningarna i nya Stockholm Continental. Detta är en bostad om 56 kvm där inget har blivit lämnat åt slumpen och där du som hyresgäst erbjuds utomordentlig hotellservice dygnet runt. Med enkla knapptryck styr du lägenhetens många faciliteter som golvvärme, belysning och inbyggda högtalare. Kök med vitvaror från Gaggenau och Fisher & Paykel samt inglasad balkong.

kommunikation:

Continental är beläget alldeles intill Stockholm Central, med tåg till hela Sverige inkl. Arlanda Express som tar dig direkt till Arlanda. Nedgång till T-bana finns i husets bottenplan. Som boende i Continental har du nära till allt du behöver.

film

Bilder

Planlösning

Kontaktperson

Johan.Nyberg
@kopparcronan.se

Kontor  08 - 40 80 99 77
Direkt  070 - 295 28 28

Anmäl
intresse

Vid frågor eller om ni önskar mer information om vår bostad i Continental Stockholm, kontaktar ni mig. Ni kan även lämna en intresseanmälan, så återkommer vi till er snarast.

Skicka e-post till Johan