08 40 80 99 77
info@kopparcronan.se
Kopparcronan bostad

The Corner House

Upplev vår exklusiva lägenhet i The Corner House på Adolfs Fredriks Kyrkogata. Med vackra inredningsdetaljer handplockade av Paris Forino - en av New Yorks mest eftertraktade inredningsdesigners.

Sveavägen 55
113 59. Stockholm

08 - 40 80 99 77
info@kopparcronan.se

Läge

Adolf Fredriks Kyrkogata 3, Stockholm

Yta

BOA 61 kvm + Balkong 6 kvm

Fördelning

2 ROK

området

fakta:

The Corner House på Adolfs Fredriks Kyrkogata, En bostad med vackra inredningsdetaljer handplockade av Paris Forino - en av New Yorks mest eftertraktade inredningsdesigners.

Här erbjuds ett svårslaget centralt boende som kryddats med vacker inredning och detaljer i mässing och marmor. Den välplanerade och genomtänkta lägenheten är på 61 kvm och har stora härliga fönsterpartier, inglasad balkong och fullt utrustat kök i hög standard. Längst upp i huset finns en generös takterass att nyttja.

kommunikation:

Hötorget är beläget endast några 100m från entrén till The Corner House. Här finns T-banans gröna linje och ett stort utbud av restauranger och shopping.

Ett stenkast från Hötorget finns Stockholm Central och Stureplan.

parkering:

Flertalet parkeringshus finns i området. Möjligheten finns också att parkera längst gator i närområdet.

film

Bilder

Planlösning

Kontaktperson

Johan.Nyberg
@kopparcronan.se

Kontor  08 - 40 80 99 77
Direkt  070 - 295 28 28

Anmäl
intresse

Vid frågor eller om ni önskar mer information om vår bostad i The Corner House, kontaktar ni mig. Ni kan även lämna en intresseanmälan, så återkommer vi till er snarast.

Skicka e-post till Johan